Συμβουλές για εύκολες μετακομίσεις

Συμβουλές για εύκολες μετακομίσεις

Η διαδικασία της μετακόμισης είναι μία από αυτές τις δοκιμασίες που σχεδόν όλοι κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπίσουν. Μερικές φορές είναι δυσάρεστο, ποτέ δεν είναι ακριβώς διασκεδαστικό, αλλά συνήθως οδηγεί σε θετικό αποτέλεσμα. Φυσικά, ιδιαίτερα με τη μετακόμιση, η επιτυχία της προσπάθειας εξαρτάται πραγματικά από την αποφυγή λαθών και τον προγραμματισμό εργασιών ώστε διαδικασία της μετακόμισης να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ομαλή.

  • Δημιουργήστε μία λίστα με τις εργασίες που πρέπει να γίνουν, πριν και μετά την μετακόμιση. Σίγουρα αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι και ότι όλα γίνονται όπως πρέπει, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μετακόμιση.
  • Φροντίστε ώστε τα κατοικίδιά σας να έχουν μία ομαλή μετακίνηση στο νέο τους χώρο. Δείτε κι εδώ.
Ξεφορτωθείτε τα άχρηστα αντικείμενα

Το να πακετάρετε όλα σας τα υπάρχοντα σε κουτιά, τσάντες και άλλα μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστικό και χρονοβόρο. Κάντε το λίγο πιο εύκολο περιορίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τα αντικείμενα που θα μετακομίσετε. Πριν συσκευάσετε μία κούτα, κάντε έναν καθαρισμό αχρησιμοποίητων ή περιττών αντικειμένων. Θα έχετε λιγότερα να μαζέψετε, λιγότερα να μετακινήσετε και λιγότερα να ξεπακετάρετε.

Δημιουργήστε έναν φάκελο εγγράφων

Συγκεντρώστε όλα τα σημαντικά έγγραφά σας, όπως συμβόλαια, σε έναν φάκελο.

Συσκευάστε όσο το δυνατόν νωρίτερα

Στην ιδανική περίπτωση, που γνωρίζετε για την μετακόμισή σας (ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για τον τελικό προορισμό) εβδομάδες ή και μήνες νωρίτερα, ξεκινήστε να συσκευάζετε τα αντικείμενά σας, ειδικά αυτά που δεν θα χρειαστείτε σύντομα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εάν, πχ μετακομίζετε το καλοκαίρι, μπορείτε να ετοιμάσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας από τώρα και πιθανότατα βιβλία και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σπάνια. Όταν έρθει επιτέλους η ώρα να μετακομίσετε, πολλά αντικείμενα θα είναι ήδη έτοιμα στα κουτιά τους, απαλλάσοντάς σας από περιττό άγχος.

Κάντε αιτήσεις για ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο

Μόλις οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες, επικοινωνήστε με τους παρόχους υπηρεσιών κοινής ωφέλειας πχ ενέργειας και τηλεφώνου, ώστε να είναι έτοιμα όταν μετακομίσετε. Δεν θέλετε να φτάσετε εκεί, κουρασμένοι από τη μετακόμιση και να διαπιστώσετε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό ή το τηλέφωνο και internet είναι απενεργοποιημένα. Προγραμματίστε το νωρίτερα και κρατήστε τα έγγραφα με τα αιτήματά σας στον φάκελο μαζί με τα υπόλοιπα σημαντικά έγγραφα.

Κρατήστε συγκεντρωμένα τα απαραίτητα

Το βράδυ πριν από τη μετακόμιση, βάλτε τα καθημερινά απαραίτητα, όπως μια αλλαγή ρούχα, μια οδοντόβουρτσα, απαραίτητα παιχνίδια για τα παιδιά, φάρμακα, χαρτιά κ.λπ., σε μια βαλίτσα ή τσάντα που θα έχετε μαζί σας στο αυτοκίνητο.

Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline