Η επιλογή άριστου υλικού συσκευασίας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι μόνο δύο λόγοι να μας προτιμήσετε για τις υπηρεσίες συσκευασίας επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών ή γενικότερα οικοσκευών και εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Το αντικείμενο που αφορά τη συσκευασία προϋποθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και εξοπλισμού.

Η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συσκευασία οικοσκευής, επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, εξοπλισμού επιχειρήσεων, γραφείων και ότι αφορά συσκευασίες γενικότερα.

Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αλλά και τα άριστης ποιότητας υλικά συσκευασίας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αξιόπιστη και ταχύτατη συσκευασία των αντικειμένων σας υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, προκειμένου να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να υποβάλλουμε μία ανταγωνιστική τεχνικοοικονομική προσφορά στο αντικείμενο που αφορά τις συσκευασίες.

Καλέστε Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-9μμ

210 24 46 801

Προσφορά Συσκευασίας
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και το συντομότερο δυνατόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την καλύτερη προσφορά
Συμπληρώστε εδώ το επώνυμό σας
Συμπληρώστε εδώ το όνομά σας
Συμπληρώστε εδώ το email σας
Συμπληρώστε εδώ το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να σας καλέσουμε