ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Με την πολυετή εμπειρία στις συσκευασίες οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων και την άριστη επιλογή υλικών συσκευασίας, εγγυούμαστε για τις υπηρεσίες μας.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Με την πολυετή εμπειρία στις συσκευασίες οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων και την άριστη επιλογή υλικών συσκευασίας, εγγυούμαστε για τις υπηρεσίες μας.

Η επιλογή άριστου υλικού συσκευασίας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι μόνο δύο λόγοι να μας προτιμήσετε για τις υπηρεσίες συσκευασίας επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών ή γενικότερα οικοσκευών και εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Το αντικείμενο που αφορά τη συσκευασία προϋποθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και εξοπλισμού.

Η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συσκευασία οικοσκευής, επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, εξοπλισμού επιχειρήσεων, γραφείων και ότι αφορά συσκευασίες γενικότερα.

Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αλλά και τα άριστης ποιότητας υλικά συσκευασίας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την αξιόπιστη και ταχύτατη συσκευασία των αντικειμένων σας υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, προκειμένου να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να υποβάλλουμε μία ανταγωνιστική τεχνικοοικονομική προσφορά στο αντικείμενο που αφορά τις συσκευασίες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 24 46 802 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Με την πολυετή εμπειρία της Ι. Δεγαΐτας και Υιός, καθώς και με την άριστη επιλογή υλικών συσκευασίας, μπορούμε και προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις σε ότι αφορά τις συσκευασίες επίπλων και εξοπλισμού γραφείων και επιχειρήσεων.

Μετακομίσεις Δεγαΐτας logo
Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline