ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Αποθηκεύστε τα αντικείμενά σας, με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση στα 1.500 τ.μ. των εγκαταστάσεών μας που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Με έναν νεόδμητο και απόλυτα ασφαλή αποθηκευτικό χώρο 1.500 τ.μ., ο οποίος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ προσφέρει υπηρεσίες για αποθήκευση οικοσκευών και γενικότερα παντός είδους αντικειμένων, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Οι αποθηκεύσεις των αντικειμένων γίνονται με απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει πλήρη καταγραφή και λεπτομερή περιγραφή των αποθηκευομένων αγαθών, καθώς και τη σύνταξη ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο αποτελεί ένα συμβόλαιο αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των πραγμάτων, όπου αναγράφεται επακριβώς η λίστα όλων των αποθηκευομένων αντικειμένων.

Με το συγκεκριμένο έγγραφο, ο πελάτης κατοχυρώνεται πλήρως ως προς το τι παρέδωσε προς αποθήκευση, πότε και υπό ποιους όρους κόστους αποθηκεύτρων (ενοικίου μηνιαίως) και κόστους ασφαλίστρων για τον χρόνο που διαρκεί η αποθήκευση και για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, το οποίο καθορίζεται από τον πελάτη, αφού, αυτός είναι ο καλύτερος γνώστης και εκτιμητής της αξίας των πραγμάτων του.

Όταν ο πελάτης θελήσει να διακόψει την αποθήκευση, τα αντικείμενα μεταφέρονται με ασφάλεια, κατόπιν συμφωνίας, στο νέο χώρο που θα μας υποδείξει.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 24 46 802 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε ασφαλή αποθήκευση των οικοσκευών σας στον σύγχρονο χώρο των 1.500 τμ, με την εγγύηση της Ι. Δεγαΐτας & Υιός.

Μετακομίσεις Δεγαΐτας logo
Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline