Μετακομίσεις

Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-9μμ : 210 24 46 802

Μετακομίσεις

Μετακομισεις

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις οικοσκευών, το εκπαιδευμένο μας προσωπικό και ο σύγχρονος και πλήρης εξοπλισμός μας, εγγυάται για μια μετακόμιση οικονομική και ασφαλή, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.


Μεταφορές

Μεταφορες

Οι μεταφορές αποτελούν βασική μας δραστηριότητα και, με τα ιδιόκτητα και σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητά μας, καθώς και με το έμπειρο και πρόθυμο προσωπικό μας, εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων για οποιαδήποτε μεταφορά οικοσκευής ή εξοπλισμού.

Συσκευασίες

Συσκευασιες

Το προσωπικό μας, εκπαιδευμένο στις συσκευασίες οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων, τα αρίστης ποιότητος υλικά συσκευασίας και ο πλήρης εξοπλισμός της εταιρείας μας, είναι η αληθινή εγγύηση για την επιμελημένη αλλά και οικονομική συσκευασία που επιθυμείτε.

Αποθηκεύσεις

Αποθηκευσεις

Τα 1.500 τ.μ. του αποθηκευτικού χώρου των εγκαταστάσεών μας, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για υπεύθυνη και οικονομική αποθήκευση οικοσκευών και αγαθών, είναι στη διάθεση των πελατών μας, ιδιωτών και επαγγελματιών, για ασφαλείς αποθηκεύσεις.

Με εμπειρία 80 ετών στις Εθνικές Μεταφορές, η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ αποτελεί την εγγύηση που αναζητάτε στους τομείς ασφάλεια, αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές.

Με σύγχρονα ιδιόκτητα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) και ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούμενο από οδηγούς, μεταφορείς και διοικητικό προσωπικό, η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει έγκυρα και έγκαιρα τις ανάγκες του ιδιώτη ή της επιχείρησης για εθνικές μεταφορές αντικειμένων αλλά και προϊόντων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες που αφορούν τη δική σας μεταφορά και να αναζητήσουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας μας.

Καλέστε Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-9μμ

210 24 46 801

Προσφορά Μεταφοράς
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και το συντομότερο δυνατόν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την καλύτερη προσφορά της μεταφοράς σας
Συμπληρώστε εδώ το επώνυμό σας
Συμπληρώστε εδώ το email σας
Συμπληρώστε εδώ το όνομά σας
Συμπληρώστε εδώ το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να σας καλέσουμε
Συμπληρώστε εδώ την περιοχή απ' όπου θα γίνει η φόρτωση
Συμπληρώστε εδώ την περιοχή προορισμού
Μετακομίσεις Δεγαΐτας

Μετακομίσεις σε Αθήνα - Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Ασφαλείς και αξιόπιστες μετακομίσεις και μεταφορές σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συσκευασίες και αποθηκεύσεις οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων.

Σκοπός

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

Μεταφορική Ι. Δεγαΐτας κ Υιός

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί
13671
2102446801
2102446802
info@degaitas.gr
Facebook