ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Διαθέτοντας έμπειρους οδηγούς και ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ. εγγυούμαστε για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά των εμπορευμάτων σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ

Μεταφορές σε Αθήνα - Αττική και σε όλη την Ελλάδα!

Με εμπειρία 80 ετών στις Εθνικές Μεταφορές, η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ αποτελεί την εγγύηση που αναζητάτε στους τομείς ασφάλεια, αξιοπιστία, ανταγωνιστικές τιμές από μία μεταφορική εταιρεία.

Με σύγχρονα ιδιόκτητα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως (Φ.Δ.Χ.) και ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούμενο από οδηγούς, μεταφορείς και διοικητικό προσωπικό, η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει έγκυρα και έγκαιρα τις ανάγκες του ιδιώτη ή της επιχείρησης για εθνικές μεταφορές αντικειμένων αλλά και προϊόντων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες που αφορούν τη δική σας μεταφορά και να αναζητήσουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας μας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 24 46 802 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μία άνετη και ασφαλή μεταφορά, με την εγγύηση του προσωπικού μας, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες σε όγκο μεταφορές με φορτηγό.

Μετακομίσεις Δεγαΐτας logo
Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline