ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Από το 1923 προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μετακομίσεων, καλύπτοντας μικρές και μεγάλες ανάγκες μετακόμισης των πελατών μας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις οικοσκευών, το εκπαιδευμένο μας προσωπικό και ο σύγχρονος και πλήρης εξοπλισμός μας, εγγυάται για μια μετακόμιση οικονομική και ασφαλή, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Οι μετακομίσεις αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1923. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε, η επώδυνη διαδικασία που αφορά την μετακόμιση, να ολοκληρωθεί αξιόπιστα και έγκαιρα σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σύνολο των ενεργειών που είναι αναγκαίες για μία ολοκληρωμένη και άρτια οργανωμένη μετακόμιση οικοσκευής.

Ειδικότερα αναλαμβάνουμε τη συσκευασία οικοσκευής ή επιχείρησης, την ασφαλή μεταφορά στο χώρο μετεγκατάστασης με δικά μας φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως, την προσεκτική εκφόρτωση και εγκατάστασή τους στο χώρο προορισμού με τη χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων, καθώς και την πλήρη αποσυσκευασία τους για την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να αναλύσουμε από κοινού τις ιδιαίτερες ανάγκες για την δική σας μετακόμιση και να σας υποβάλλουμε μία ολοκληρωμένη oικονομική προσφορά για μετακομιση.

Με 80 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές, ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ σας εγγυάται μία μετακόμιση απαλλαγμένη από φθορές, προβλήματα και καθυστερήσεις!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μία άνετη και ασφαλή μετακόμιση, με την εγγύηση του προσωπικού μας, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, είτε πρόκειται για μικρή ή μεγάλη σε όγκο μετακόμιση.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΙΜΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Μάθετε άμεσα και με ακρίβεια ποιο θα είναι το κόστος της μετακόμισής σας, χρησιμοποιώντας βιντεοκλήση, με ασφάλεια και χωρίς καθυστερήσεις. Έμπειρος επαγγελματίας θα καταγράψει τις ανάγκες της μετακόμισης σύμφωνα με το χώρο και τα αντικείμενά σας και θα σας δώσει άμεσα την τιμή της μετακόμισης.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Κάντε την μετακόμισή σας ακόμα πιο εύκολη διαδικασία και ζητήστε μας να συμπεριλάβουμε την υπηρεσία συσκευασίας για την μετακόμισή σας. Έμπειρο προσωπικό θα συσκευάσει με προσοχή και ασφάλεια τις οικοσκευές και τα αντικείμενά σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 24 46 802 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΩΝ

01
Μεταφορά υλικών συσκευασίας στην παλαιά οικία του χώρου φόρτωσης.
02
Συσκευασία με κατάλληλα υλικά συσκευασίας υαλικών, εύθραστων αντικειμένων, βιβλίων, ρούχων, κάδρων, έργων τέχνης, κ.λ.π. με χρήση ειδικών χαρτοκιβωτίων, ρολών οντουλέ-αεροπλάστ, χαρτιού συσκευασίας, χαρτοκιβωτίων, ντουλαπών για κρεμαστά ρούχα κ.α.
03
Αποσύνδεση και συσκευασία επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, κ.α.
04
Ασφάλιση των μεταφερόμενων αντικειμένων καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς (κατόπιν συμφωνίας).
05
Φόρτωση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, χαρτοκιβωτίων και λοιπών αντικειμένων.
06
Μεταφορά επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, χαρτοκιβωτίων και λοιπών αντικειμένων στη νέα οικία.
07
Εκφόρτωση επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, χαρτοκιβωτίων και λοιπών αντικειμένων.
08
Τοποθέτηση, επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, χαρτοκιβωτίων και λοιπών αντικειμένων στα αντίστοιχα δωμάτια και χώρους σύμφωνα με τις υποδείξεις του πελάτη.
09
Αποσυσκευασία, συναρμολόγηση και τακτοποίηση επίπλων. Αποσυσκευασία και τακτοποίηση ρούχων και λοιπών αντικειμένων.
10
Αποσυσκευασία, σύνδεση και τακτοποίηση των ηλεκτρικών συσκευών.
11
Παραλαβή χρησιμοποιημένων υλικών συσκευασίας και μεταφορά τους προς ανακύκλωση.
Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline