ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Διαθέτουμε ιδιόκτητα και σύγχρονα φορτηγά, καθώς και έμπειρο επαγγελματία οδηγό, εξυπηρετώντας, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την μετακόμιση ή μεταφορά σας.

Ενοικίαση φορτηγού για μετακομίσεις - μεταφορές

Τώρα μπορείτε να ενοικιάσετε φορτηγό μαζί με τον οδηγό του για τις μετακομίσεις και μεταφορές σας

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Γιατί ενοικίαση φορτηγού για μετακόμιση;

Οι σύγχρονες εποχές απαιτούν και σύγχρονες λύσεις. Για εσάς που επιθυμείτε να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος της μετακόμισής σας, τώρα μπορείτε να ενοικιάσετε φορτηγό με τον οδηγό του για 8 ώρες, ασχέτως φορτίου.

Ενοικίαση φορτηγού είτε για μετακομίσεις ή μεταφορές

Είτε πρόκειται για την πρώτη σας εγκατάσταση στο νέο σας σπίτι, είτε για μετακόμιση, είτε για απλή μεταφορά, η μεταφορική εταιρία μας, Ι. Δεγαΐτας & Υιός έχει την λύση για εσάς που θέλετε μόνο το μεταφορικό μέσον, δηλαδή το φορτηγό. Διαθέτουμε έμπειρο επαγγελματία οδηγό, καθώς και το φορτηγό για 8 ώρες, χρόνος που σίγουρα θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές μετακομίσεις ή μεταφορές σε χαμηλότερο κόστος απ' ότι θα στοίχιζε μία μετακόμιση ή μεταφορά, με προσωπικό της εταιρίας μας.

Τι σας προσφέρει η ενοικίαση φορτηγού

Με την ενοικίαση φορτηγού από την Ι. Δεγαΐτας & Υιός, οι μετακομίσεις σας γίνονται ακόμα πιο ευέλικτες, καθώς μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να μειώσετε ακόμα περισσότερο το κόστος της μετακόμισης & μεταφοράς.

Πως μπορείτε να ενοικιάσετε φορτηγό για μετακομίσεις και μεταφορές

Διαθέτουμε ιδιόκτητα και σύγχρονα φορτηγά, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες της μετακόμισής σας ή μεταφοράς! Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε και να συζητήσουμε για την καλύτερη επιλογή, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη! Με ένα τηλεφώνημα στην εταιρία μας, συζητάμε για τις ανάγκες της μετακόμισης ή μεταφοράς σας, επιλέγουμε το κατάλληλο φορτηγό, ενημερώνοντάς μας για την επιθυμητή ημερομηνία μετακόμισης ή μεταφοράς!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε περισσότερη ευελιξία σχετικά με το κόστος της μετακόμισής σας, καθώς τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις μετακομίσεις σας χωρίς την παρουσία προσωπικού της εταιρίας μας, πέραν του οδηγού.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΙΜΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Το κόστος για την ενοικίαση φορτηγού κοστολογείται από 250€ για 8 ώρες. Για πιο συγκεκριμένη τιμή, σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης, επικοινωνήστε μαζί μας!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ

Διαθέτουμε ιδιόκτητα και σύγχρονα φορτηγά, καθώς και έμπειρο επαγγελματία οδηγό, εξυπηρετώντας, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο την μετακόμιση ή μεταφορά σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 210 24 46 802 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline