Ποιό είναι το κόστος μετακόμισης;

Ποιό είναι το κόστος μετακόμισης;

Οι μετακομίσεις έχουν ίσως κάποιο συναισθηματικό, σωματικό και οικονομικό βάρος. Ενώ στην Ι. Δεγαΐτας & Υιός φροντίζουμε ώστε να απαλλαγείτε από την σωματική κόπωση, και ενω υπάρχουν κάποια συναισθήματα που ίσως πλημμυρίσουν την καρδιά και το μυαλό σας κατά τη διαδικασία της μετακόμισης, μπορείτε, ωστόσο, να ανακουφίσετε την οικονομική πίεση της μετακόμισης.

Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει ώστε να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της σωματικής κόπωσης από τους ώμους σας – εξειδικευμένο προσωπικό θα κάνει όλη την επίπονη δουλειά για εσάς και θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την επιτυχία της μετεγκατάστασής σας. Ειδικά εάν επιλέξετε και την υπηρεσία πλήρους συσκευασίας των αντικειμένων σας, τα υπάρχοντά σας θα φαίνονται να εξαφανίζονται ως δια μαγείας από το παλιό σας σπίτι και στη συνέχεια να επανεμφανίζονται στη νέα σας κατοικία χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι εσείς. Ωστόσο, όσο περισσότερο βασίζεστε στην επαγγελματική βοήθεια, τόσο υψηλότερα είναι και τα έξοδα μετακόμισης.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το κόστος μετακόμισης, αλλά τα περισσότερα από αυτά απαιτούν από εσάς να ολοκληρώσετε μόνοι σας μερικές από (ή όλες) τις εργασίες μετακόμισης. Όσα περισσότερα κάνετε μόνοι σας, τόσα λιγότερα θα πρέπει να πληρώσετε για υπηρεσίες μετακόμισης, αλλά, επίσης, τόσο πιο επίπονη θα γίνει η προσπάθεια μετεγκατάστασής σας.

Πώς όμως μπορείτε να υπολογίσετε τα έξοδα μετακόμισής σας; Ο υπολογισμός του κόστους μετακόμισης είναι αρκετά απλός, αρκεί να εισάγετε τις σωστές παραμέτρους στους σωστούς τύπους. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

Πώς να υπολογίσετε το κόστος μετακίνησης

Το πραγματικό κόστος της μετακόμισής σας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, αλλά ο συνολικός όγκος της αποστολής σας και η απόσταση μεταξύ του παλιού σας σπιτιού και του τελικού σας προορισμού θα παίξουν τον πιο κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό της τελικής τιμής της μετακόμισής σας.

Απόσταση μετεγκατάστασης

Είναι λογικό ότι όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μεταξύ των τοποθεσιών παραλαβής και παράδοσης, τόσο υψηλότερο θα είναι το κόστος μεταφοράς – θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και περισσότερα καύσιμα για τη μεταφορά μιας μετακόμισης σε μεγαλύτερη απόσταση.

 

Μέγεθος και όγκος φορτίου
Η μετεγκατάσταση ενός μεγάλου νοικοκυριού θα σας κοστίσει παραπάνω απ' ότι ένα μικρό σπίτι.

 

Φυσικά, το τελικό κόστος μετακίνησης θα αυξηθεί σε ευθεία αναλογία με τον αριθμό των αντικειμένων που έχετε για μετακόμιση. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα των οικιακών ειδών που μετακινείτε:

τόσο περισσότερος χώρος χρειάζεται, τόσο και πιο βαριά θα είναι η αποστολή – γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερα έξοδα μετακίνησης σε μεγάλες αποστάσεις.
τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για την φόρτωση και εκφόρτωση οικοσκευών και αντικειμένων, καθώς και θα χρειαστεί περισσότερο προσωπικό για να ολοκληρώσουν την εργασία με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο – κάτι που θα αυξήσει το κόστος μιας τοπικής μετακόμισης (το οποίο καθορίζεται από το χρόνο που θα χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση και τον αριθμό ατόμων που θα χρειαστεί)·
τόσο περισσότερα υλικά συσκευασίας θα είναι απαραίτητα, επομένως θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα για τη μετακίνηση των προμηθειών.

Συμβουλή: Ένα λεπτομερές πλάνο μετακόμισης θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε τα έξοδα μετακόμισης – όταν θα συγκεντρώσετε και καταγράψετε όλα τα αντικείμενα που έχετε για μετακίνηση, θα μπορείτε να αξιολογήσετε τον όγκο τους και να προσδιορίσετε τον τύπο και την ποσότητα των προμηθειών συσκευασίας που θα χρειαστείτε.

Πολυπλοκότητα της εργασίας

Η πολυπλοκότητα μιας μετακόμισης είναι ο τρίτος πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το τελικό κόστος μετεγκατάστασης. Ανεξάρτητα από την απόσταση και το μέγεθος της μετακόμισής σας, τυχόν ειδικές απαιτήσεις χειρισμού, έξτρα στάσεις για παραλαβή αντικειμένων από ενδιάμεσους σταθμούς, απαραίτητες επιπλέον υπηρεσίες όπως πχ ανυψωτικό μηχάνημα, κάνουν τη διαδικασία μετακόμισης να απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσπάθεια για να ολοκληρωθεί, επομένως το κόστος μετακόμισης αυξάνεται.

Συμβουλή: Για να έχετε μια καλύτερη ιδέα της πολυπλοκότητας της μετακόμισής σας (και του συνακόλουθου επιπλέον κόστους μετακόμισης), σας συμβουλεύουμε να:

Κάντε μια λίστα με τυχόν μεγάλα και βαριά αντικείμενα (π.χ. τραπεζάκια μπιλιάρδου, χρηματοκιβώτια, υδρομασάζ κ.λπ.) και εξαιρετικά ευαίσθητα αντικείμενα (π.χ. αντίκες, πιάνα, έργα τέχνης, ευαίσθητα ηλεκτρονικά είδη, οικογενειακά κειμήλια κ.λπ.) που έχετε για μετακόμιση και μάθετε τι είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση της ασφαλής μετακόμισής τους και πόσο θα σας κοστίσουν τα απαιτούμενα εξειδικευμένα υλικά συσκευασίας και αξεσουάρ που θα χρειαστούν.
Σκεφτείτε τις ιδιαιτερότητες των τοποθεσιών παραλαβής και προορισμού, π.χ. στενοί δρόμοι ή άλλοι περιορισμοί που εμποδίζουν την πρόσβαση ενός μεγάλου κινούμενου φορτηγού κ.λπ. και αν θα χρειαστείτε επιπλέον υπηρεσίες όπως π.χ. αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων, υπηρεσίες ανύψωσης κλπ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στοιχεία, θα είστε σε θέση να υπολογίσετε το κόστος μετακόμισης με μεγάλη ακρίβεια.
Τηλεφωνήστε μας τώρα και λάβετε δωρεάν εκτίμηση κόστους μετακόμισης!

Logo Ι. Δεγαΐτας και Υιός μετακομίσεις

Γιατί εμάς

Από το 1923, παρέχουμε ασφαλείς και υπεύθυνες μετακομίσεις σε Αθήνα και όλη την Αττική, παρέχοντάς σας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μετακομίσεις και το υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι εγγύηση για μία ασφαλή, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

13671

2102446801

2102446802

info@degaitas.gr

facebook.com/I.Degaitas

Ι. Δεγαΐτας κ Υιός Μετακομίσεις - Μεταφορές

Created by Siteline