ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Ασφάλεια
Οργάνωση
Εξυπηρέτηση
Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Αποθηκεύσεις Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ ΥΙΟΣ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

Υπηρεσίες αποθήκευσης από την Ι. Δεγαΐτας & Υιός

Με έναν νεόδμητο και απόλυτα ασφαλή αποθηκευτικό χώρο 2.500 τ.μ., ο οποίος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ προσφέρει υπηρεσίες για αποθήκευση οικοσκευών και γενικότερα παντός είδους αντικειμένων, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Οι αποθηκεύσεις των αντικειμένων γίνονται με απόλυτα οργανωμένη διαδικασία, που περιλαμβάνει πλήρη καταγραφή και λεπτομερή περιγραφή των αποθηκευομένων αγαθών, καθώς και τη σύνταξη ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο αποτελεί ένα συμβόλαιο αποθήκευσης, παράδοσης και παραλαβής των πραγμάτων, όπου αναγράφεται επακριβώς η λίστα όλων των αποθηκευομένων αντικειμένων.

Με το συγκεκριμένο έγγραφο, ο πελάτης κατοχυρώνεται πλήρως ως προς το τι παρέδωσε προς αποθήκευση, πότε και υπό ποιους όρους κόστους αποθηκεύτρων (ενοικίου μηνιαίως) και κόστους ασφαλίστρων για τον χρόνο που διαρκεί η αποθήκευση και για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, το οποίο καθορίζεται από τον πελάτη, αφού, αυτός είναι ο καλύτερος γνώστης και εκτιμητής της αξίας των πραγμάτων του.

Όταν ο πελάτης θελήσει να διακόψει την αποθήκευση, τα αντικείμενα μεταφέρονται με ασφάλεια, κατόπιν συμφωνίας, στο νέο χώρο που θα μας υποδείξει.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αποθήκευση Δεγαϊτας

Αποθηκευση Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ ΥΙΟΣ

Αποθηκεύστε τα αντικείμενά σας, με απόλυτη ασφάλεια στα 2.500 τ.μ. των εγκαταστάσεών μας
που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.
Υπηρεσίες αποθήκευσης, Ι. Δεγαΐτας & Υιός