Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μετακομίσεις
Μεταφορές
Συσκευασίες
Αποθηκεύσεις

Μεταφορική Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ ΥΙΟΣ

Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ

Μετακομίσεις, μεταφορές, συσκευασίες, αποθηκεύσεις

Η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία, ξεκινώντας τη διαδρομή της ήδη από το 1923 και ακολουθώντας μια πορεία εκατό, σχεδόν, χρόνων επιτυχίας, έκανε το όνομά της συνώνυμο του ήθους, της σοβαρότητας, της συνέπειας και του σεβασμού προς τον πελάτη και της ασφαλούς παροχής υπηρεσιών στους τομείς του αντικειμένου της, που αφορούν μετακομίσεις, συσκευασίες, αποθηκεύσεις, μεταφορές και φύλαξη οικοσκευών και αγαθών.

Ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και των υποδομών, το μεράκι, ο επαγγελματισμός, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και οι οικονομικές προσφορές μας, σε συνδυασμό με την ανθρώπινη προσέγγιση και την κατανόηση, αλλά κυρίως η αγάπη και η αφοσίωση των πελατών μας, μας ανέδειξαν και μας καθιέρωσαν στην κορυφή των εταιρειών του κλάδου μας.

Στη σημερινή της μορφή, η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα ιδιόκτητα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως (Φ.Δ.Χ.), ανυψωτικά μηχανήματα, νεόδμητες εγκαταστάσεις, πάρκινγκ, γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους, μόνιμο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ικανά στελέχη και μεγάλο πελατολόγιο. Η έδρα της βρίσκεται από το 2004 σε ιδιόκτητο χώρο 7.000 τ.μ. στις Αχαρνές Αττικής, στην οδό Αγίου Φανουρίου 40. Η “Ι. ΔΕΓΑΪΤΑΣ κ' ΥΙΟΣ„ με όλη της την υποδομή είναι σε θέση να αναλάβει και να διεκπεραιώσει οποιουδήποτε όγκου και είδους μετακόμιση, μεταφορά, συσκευασία και αποθήκευση, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Αγ. Φανουρίου 40 - Αχαρναί

Τηλ. 210.24.46.801
Φαξ: 210.24.46.802

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία για να λαμβάνετε ενημερωτικά emails από την εταιρία μας